יקיצה לילית תכופה והרגשה של צורך לפעולת מיעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/06/2017 | 04:04 | מאת: אבי

היי אני סובל מבעיות שינה , לפעמים נורא קשה לי להירדם ולפעמים אני מקיץ בלילה . בכל הפעמים אני חש שאני צריך להתפנות לשירותים ליציאה . אם אני מרגיש לחץ בבטן התחתונה וצורך לפעולת מעיים , אני מתקשה להירדם . כשאני מקיץ התחושה היא זהה. אין לי בעיית עצירות , יש לי יציאות סדירות אפילו פעמיים שלוש ביום . קבעתי תור לגסטרו (לצערי צריך להמתין הרבה זמן) וביצעתי בדיקה של דם סמוי בצואה שיצאה שלילית. כל שאר הבדיקות שלי תקינות ואני בסוג של דיאטה , אני לא אדם שמן כלל וכלל, קצת מלא !! שואל כאן,כי זה נורא מפריע לי לתפקד היומי ואני עייף כרונית . מהי ההמלצה ? האם לא לאכול אחרי השעה 20:00 עזרתכם בבקשה

עם אתה מקשר הסימפטומים לאכילה אחרי שעה 20:00 אז אל תאכל לאחר שעה זו בשינוי בהרגלי יציאות צריך בירור גסטרואנטרולוגי באופן מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה