אחרי בדיקת גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/06/2017 | 15:57 | מאת: לי

שלום, הבוקר עשו לי גסטרוסקופיה, בסיום אמרה הרופאה שלקחה ביופסיה מהוושט ושנחכה לתשובה בעוד חודשיים. יש לי כמה שאלות.. 1. אם זה זמן סביר לחכות חודשיים? 2. הביופסיה יכולה להעיד רק על סרטן או משהו אחר? 3. עברו שש שעות וכל תנועה של בליעה מכאיבה לי זה נורמלי? תודה מראש

איני יודע מה זמן קבלת תשובת ביופסיה במקום בו נעשתה הבדיקה. אתה צריך לשאול את המבצעת למה לקחה ביופסיה: חשד לדלקת? ראתה ממצא אחר? במידה וכאבים חזקים ומתמשכים לפנות לרופא מטפל בהקדם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה