צריכה עזרה דחוף - שלשול חריף במיוחד !

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/06/2017 | 07:57 | מאת: נ.מ.

שלום, הצילו ! כבר 3 ימים יש לי שלשול חריף. ביום זה נשלט, אבל בלילה ואני לא מתעוררת לשירותים, מתעוררת רק שזה כבר קורה בפועל... במיטה... יש לי גם שחרחורת וחולשה וירידה חזקה במשקל, אני בן אדם בריא בד"כ ואני לא יודעת מה לעשות... לקחתי "כל בטן" גם ביום וגם בלילה, זה לא עוזר, כבר לילה שני זה מתפספס לי בתחתונים ומיטה... בגלל פחד שזה יקרה לי שוב והבושה מהבעל אני ישנה בסלון... מה זה ? מה לעשות ? תעזרו לי בבקשה

בד"כ הסיבה לשלשול חריף היא זיהומית. וירלית, חיידקית. לפנות לרופא משפחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה