גרד עז מתולעי מעיים-חוסר שינה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/06/2017 | 19:38 | מאת: מיואשת רוצה להתאבד

החיים שלי נהרסו מהגרד שיש לי בפי הטבעת מתולעים, כבר סובלת מזה כמה שנים, טופלתי בוורמוקס ואסקאזול והגרד הוקל בתקופת הטיפול אבל שוב אחרי הפסקת הטיפול הגרד חזר ואני רואה תולעים בפי הטבעת! זאת לא הידבקות חוזרת כי אני מקפידה על הגיינה גבוהה, אין לי חיים אני לא ישנה בגלל הגרד שנוצר מהתולעים! מה לעשות אין לזה טיפול? איך אפשר לזהות את הסוג חוץ מבדיקת צואה? אני מרגישה לא טוב בגלל חוסר שינה כרוני ורע לי בגוף ובראש מרוב עייפות, הגרד מפריע לי במשך כל היממה. בבקשה תענו לי ....

צריך לודא שמדובר אכן בתולעים ואין סיבה אחרת לגרד. ממליץ בדיקת פרוקולוג

15/06/2017 | 11:04 | מאת: אני

מדובר בתולעים ראיתי אותן הייתי אצל פרוקטולוג אין כלום זה גרד בפנים וזה תולעים בפירוש מה עושים?

20/06/2017 | 17:18 | מאת: ...צמ

פעמיים הייתי אצל פרוקטולוג לא מצאו שום בעיה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה