יציאות מאוד רכות ולפעמים מאוד קשות וגדולות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/06/2017 | 08:51 | מאת: אחמד

שלום אני בן 28 ואני די סובל כשאני הולך לשירותים. במשך תקופה מאוד ארוכה ( מספר שנים) סבלתי מיציאות מאוד רכות אפילו נוזליות..והייתי ניגש לשירותים כל בוקר ובכל פעם שהייתי אוכל משהו הרגשתי צורך מיידי ללכת לשירותים והיציאה הייתה נוזלית. התחלתי ליטול וויטמין D בערך לפני ארבעה חמישה חודשים ולאחר מכן היציאות הפכו לקשות יותר. הפסיקו להיות נוזליות אני כבר לא נכנס אחרי אוכל ישר לשירותים והרגשתי שהפכתי סוף סוף לאדם בריא אך לאחר מספר ימים היציאות הפכו לגדולות מאוד בקוטרן ואני מרגיש קושי רב כשאני הולך לשירותים וגם החל לרדת. הלכתי לפרוקטולוג ואמר לי שכנראה סובל מפיסורה אך התפלא שאין לי כאבים במהלך היום בישיבה ועמדה והכאבים היחידים הם הקושי ביציאה ונתן לי משחות רקטורוזין ובטאקורטון והשתמשתי בהם וכשהייתי אז כשהייתי הולך לשירותים לא הייתי מרגיש כאבים כי בכל זאת האיזור היה עם משחה. אבל הפסקתי לאחר תקופה להשתמש בזה והכל היה בסדר אבל אז שוב פעם היציאות הופעות לגדולות מאוד בקוטרן וזה תמיד פוצע את איזור פי הטבעת ויש גם וקושי רב וכאבים בזמן היציאה. תעזרו לי בבקשה כי אני סובל כבר שנים רבות מבעיה זו שמשפיע מאוד על איכות ואןרח החיים

קוטר יכול להיות מושפע מאופי הדיאטה שלך. כמות הסיבים בדיאטה. בשל שינוי בהרגלי יציאות מומלץ בדיקת גסטרואנטרולוג באופן מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה