הכנה לבדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/05/2017 | 18:54 | מאת: מיכאל

שלום יש לי בדיקת קולונוסקופיה בשעה 15:00 אחרי הצהריים, ואמרו לי ככה: לקחת בשעות הערב יום לפני הבדיקה, מנה ראשונה של פיקוסלקס ואחריה לשתות 8 כוסות מים ואז להתחיל לצום (לא לאכול ולא לשתות). את המנת פיקוסלקס השניה לקחת בבוקר של יום הבדיקה בשעה 7:00, להמשיך את הצום של אוכל אבל אחרי המנה השניה לשתות 8 כוסות מים. 3 שעות לפני הבדיקה לבצע חוקן. שאלות: 1. במשך כמה זמן לשתות את 8 כוסות המים? כלומר, כל כמה זמן כוס? 2. ההכנה הזאת טובה? כי קראתי שיש גם הכנה שלוקחים 3 ימים לפני הבדיקה כדורים משלשלים. תודה.

ישנן מספר סוגי הכנה ניתן לשלב משלשלים ממליץ להיוועץ עם רופא המשפחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה