בדיקה אנדוסקופית ותוצאותיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/05/2017 | 23:36 | מאת: אמיר

שלום. בבדיקת אוקסימטר נבדקו ושט קיבה טרסריון ובוצע תרגיל היפוך. ממצאי הבדיקה : ושט תקין , קיבה - רירית היפרמית באנטרום וגוף הקיבה. אבחנת הבדיקה: gastritis הערות: לברר cu test תבחין אוריאזה נבדק. אשמח לקבל הסברים בקשר לרירית ל gastritis ול cu test - מאחר והייתי מטושטש אחרי הבדיקה אני לא זוכר מה הרופא אמר וכרגע אין לי גישה אליו. האם שימוש בכדורי ריפלוקס מספיקים או האם יש להשתמש באנטיביוטיקה ? בתודה מראש.

לפי התיאור הרופא המבצע התרשם שיש דלקת בקיבה ולקח תבחין לאיתור חיידק שאת תוצאותיו יש לברר מציע לפנות להערכה מסודרת

16/05/2017 | 00:56 | מאת: אמיר

אני סובל משיעול ,יבש בעיקר, כבר תקופה ארוכה. שאלתי , האם תוצאות הבדיקה הזאת יכולה להסביר את הגורם לשיעול ? אני לוקח פעמים ביום kontrollok של 40 מג כ"א האם יש עוד משהו שיכל להקל על השיעול ? בתודה מראש.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה