שאלה עצירות על רקע נפשי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/05/2017 | 07:27 | מאת: אני

לאחרונה עקב טיפול תרופתי התחלתי לסבול מעצירות. הבעיה הפכה למין מחסום נפשי וכעת מדחק וסטרס אני לא מסוגלת להיכנס לשירותים באופן טבעי ונעזרת בכדורים משלשלים אחת ל- 3 ימים. אני מחפשת פתרון לבעיה דרך פסיכיאטר כדי להשתחרר מהמחסום הזה שנוצר אבל בינתיים שאלתי היא אם נגרמת התמכרות למשלשלים ולנזק בלתי הפיך. תודה. מודאגת.

ממליץ לפנות לייעוץ רפואי מסודר ולא להסתפק בטיפול סימפטומי בלבד (משלשלים) רצוי לפנות לרופא המשפחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה