בדיקת אי סבילות ללקטוז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/04/2017 | 10:25 | מאת: ורד

שלום הגעתי הבוקר לבדיקת אי סבילות ללקטוז בנשיפה אחרי צום לפי כל ההוראות. בנשיפה הראשונה, לפני הבדיקה התוצאה הייתה 33 הטכנאי אמר שלא יוכל להמשיך את הבדיקה כשהתוצאה הראשונית היא כזאת רציתי לשאול מה יכולה להיות הסיבה לתוצאה ומה עלי לעשות אם אחליט לנסות לבצע את הבדיקה בעתיד תודה

19/04/2017 | 14:28 | מאת: ד"ר דן פלדמן

במעבדות שונות פרוטוקולים שונים לבדיקה וגם ערכי תוצאה שונים. לכן ממליץ במקרה זה ספציפית לחזור למעבדה בה ביצעת את הבדיקה ולדבר עם הרופא המפנה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה