תוצאות בדיקת MRCP

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/04/2017 | 12:31 | מאת: סופי

שלום רב, אבקש את דעתכם לתוצאות של mri בטן שעברתי ,כתוצאה מכאבי בטן חזקים באיזור בטן העליונה, הכבד במימדים תקינים ועוצמת אות שמורה. מוקד ציסטי סגלגל קטן בסגמנט מספר 7 כיס המרה תקין, דרכי מרה לא מורחבות.ה-CBD לכל אורכו בקוטר תקין ללא פגמי מילוי. צינור הלבלב לכל אורכו בקוטר תקין. הטחול, הלבלב, בלוטות יותרת הכליה וכן שתי הכליות הודגמו ללא חריג. לא זוהו בלוטות לימפה מוגדלות. האם עלי לעבור גם MRI למעי הדק? מודה לכם על התייחסות .המאוד חשובה לי בתודה מראש סופי

12/04/2017 | 07:41 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, הMRCP שלך בעיקרון תקין ולא מסביר את תלונותיך. לא רואה את ההיגיון בביצוע MRI מעי דק (MRE). חסרה אינפורמציה רבה לגביך כמובן כחלק ממגבלות הפורום. ממליץ להיוועץ בגסטרואנטרולוג המטפל שמכיר אותך.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה