בעית גסטרו אחרי בדיקת קלסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/04/2017 | 18:14 | מאת: רחל

עברתי בדיקת קלסקופיה ב6/3 ונמצא פוליפ שהוצא ונשלח לביופסיה נראה תקין אבל אחרי לא ברורה התוצאה הייתה התייעצות עם הפרופסור שערך לי את הבדיקה עם מי דבדק את הביופסיה הוחלט לערוך את הבדיקה שוב כדאי לשלול בעיות בעתיד יש לציין שלא נמצאו ממצאים סרטניים.אבל מאותו יום של הבדיקה מציק לי באותו מקום שהוצא הפוליפ. .והשבוע ערכתי קניות והתחילו כאבים מאוד חזקים שהוקרן לגב ולשוק הרגל.התיעצתי עם הפרופסור שביצע אמר שלא נראה אחרי חודש וחצי שיש בעיה . הלכתי לרופא משפחה בדק את הבטן ואמר שיש פעילות מוגברת של המעי והמקום רגיש. .לא יודעת מה לעשות צריכה לטוס לקובה ולקוסטה ריקה ביום שלישי הקרוב. לתקופה של 3 שבועות והם ממלצים שלא כדאי לטוס שלא יהיו בעיות .אשמח לתשובה. .

09/04/2017 | 18:22 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, אכן טווח הזמן מהבדיקה הינו משמעותי.... ממליץ להתחיל מבדיקה בסיסית על ידי כירורג- בדיקת הבטן וצילום בטן וכמו כן ביצוע בדיקות דם על מנת לזהות "דגלים אדומים". ייעוץ חוזר של הגסטרואנטרולוג המטפל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה