תגובה לנורמלקס ותרופות משלשלות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/04/2017 | 22:23 | מאת: אולגה

שלום רב! אמא שלי בת 72 ב2009 סבלה מלמפומה בקיבה. עכשיו קיים סדק במעיים . כדי שלא יצא דם היא לוקחת נורמלקס. אבל כנרא התרופה זאת לא מתאימה. היא לוקחת נורמלקס במינון של ילדים ועדיין יש לה כאבים בבטן, נפיחות של הבטן וויציאות 4-5 פעמים ביום. למה אפשר לחחליף לה את התרופה? או שעדיף לקרב תור לגסטרוסקופיה? תודה מראש על התשובה

05/04/2017 | 12:54 | מאת: ד"ר דן פלדמן

הפרטים בשאלה לא ברורים.... סדק במעיים- הכוונה לפיסורה? בסך הכל לפי התיאור, אמך לא סובלת מעצירות עם הנורמאלקס. לכאבי הבטן ייתכן גורם אחר ובהקשר של אמך והמחלה הבסיסית ממליץ לנסות תור להקדמת הגסטרוסקופיה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה