פענוח בדיקת רמת רמיקייד בדם

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/02/2017 | 03:17 | מאת: עופר

שלום, בקצרה אני חולה בקרוהן למעלה מ20 שנה. לפני 4 שנים עברתי ניתוח ומאז אין תסמיני מחלה, מרגיש מצויין. מקבל רמיקייד פעם בחודשיים. עשיתי בדיקות לרמת הרמיקייד ואילו התוצאות אשמח לדעת מה זה אומר: INFLIXIMAB LEVEL* 5.40 UG/ML POSITIVE (REMICADE) רמת אינפליקסימאב מעל 0.6 מיקרוגרם/מ"ל בדגימה בזמן שפל הינה תרופויטית INFLIXIMAB ABS* 0.60 UG/ML NEGATIVE (REMICADE ABS) בנוכחות רמה גבוהה של אינפליקסימאב בסרום FALSE NEGATIVE OF ANTIFLIXIMAB ABS : תתכן תוצאה בוצע בב'ח תל השומר

שלום, בסה"כ רמה טובה ואין נוגדנים, אך תמיד ניתוח הנתונים הנו בהקשר קליני. מדוע נלקחו רמות?

07/03/2017 | 01:30 | מאת: עופר

היי נלקחו רמות בגלל crp טיפה גבוה (בסביבות 10-15) אך עם זאת לא בטוח שזה בגלל דלקת במעי (נכון?) ורצו לדעת האם להגדיל מינון של רמיקייד. אזכיר שלפני כ4 שנים עברתי ניתוח ומאז אני לא מרגיש כל תסמיני מחלה, והרמיקייד נועד בעיקר לשמור על המצב.

31/08/2018 | 13:50 | מאת: שלמה

האם זה בסדר בבדיקה דם יצאה 1.1 ml אני חולה קוליטיס

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה