תולעים בהריון וורמוקס לא עוזר!!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/02/2017 | 21:23 | מאת: אביטל

שלום, בבקשה תשובתך, מיואשת מאוד!! לראשונה בחיי נדבקתי בתולעים. אני בת 33 וגם לרוב לדי אין, היו ל2 מהם ופעם אחת בחיים.. אני בהריון בשבוע 11. נדבקתי לפני למעלה משבועיים ומאחר וקראתי שאסור ניסיתי דרכיחם טבעיות.. אמבטית סוכר, כדורי כורכום, גרעיני דלעת, שום ומה לא. אני לא רואה אותם ומרגישה כל יום. לפעמים יש יומיים שקט, אבל בפרוש ראיתי. מברור עם רופאת נשים והשירות הטרטולוגי אין שום מניעה לקחת ורמוקס בכל שלב בהריון. אמנם חששתי אבל בסוף נשברתי ולקחתי בעודי בשבוע 10. לקחתי כדור אחד בכוונה לחזור על הטיפול אחרי עשרה ימים. יום אחרי הרגשתי שוב. בהתייעצות עם רופא משפחה לקחתי שלושה ימים רצוף כדור אחד ליום. היה יום של שקט ולצערי הערב ראיתי בצואה אחת. גם כל אחהצ ידעתי שזה הולך להגיע.. הרגשתי מעין רטיבות שם. אני ממש מיואשת וזה משפיע עלי נפשית בצורה מאוד קשה. אני בן אדם נקי מאוד מטבעו, שומרת על הגיינה בבית.. מיותר לציין שהחלפתי מצעים מגבות פיגמות בלי סוף. הערב שמעתי ממשהי שיש מקרים בהם עושים שטיפת מעיים (?!) וכך מוציאים הכל. האם זה הפיתרון?? בבקשה עצתך!!

שלום לך, האם בוצעה בדיקת צואה רשמית? האם תולעים נצפו גם בה, האם קיים אפיון לתולעת?

26/02/2017 | 16:37 | מאת: אביטל

לא בוצעה. נאמר לי שזה לא ממש משנה . מה גם שהבנתי שהן לא מהימנות ונדרש לחזור עליהן. אתמול בלילה לאחר שנצפתה התולעת בצואה היה לי לילה שקט ללא עקצוצים.. לא הרגשתי כלום. האם זה יכול להיות סוררת אחרונה..? כדור אחרון נלקח לפני כניסת השבת. (כדור שלישי)

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה