יציאות בצורה של כדורים קטנים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/02/2017 | 10:47 | מאת: דן

שלום, אובחנתי כחולה קוליטיס כיבית לפני כ- 5 שנים. מזה זמן מה רב היציאות שלי הן בצורה של כדורים קטנים קשים אן בצורה של נקניקיה עם גבשושיות. יש גם יציאות רגילות בצורה תקינה, אבל לרב זה לא. האם זה תקין? האם צריך לשנות תזונה? האם צריך לעשות בדיקות כלשהן? תודה!

האם יש תסמינים של עצירות? ירידה במשקל? ממליץ התייעצות עם דיאטנית ופניה לרופא המטפל להמשך הערכה.

22/02/2017 | 08:42 | מאת: דן

אין סימנים של עצירות. אין ירידה במשקל. הרגשה כללית טובה. בדיקות דם לפני 4 חודשים תקינות. האם יש מקום לדאגה?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה