פוליפים בקיבה בגסטרו ושימוש בלוסק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/02/2017 | 12:03 | מאת: שרית

בהמשל לתגובה אני בת 45 נוטלת לוסק באופן ממושך לטיפול ברפלוקס ללא תרופות נוספות או בעיות רפואיות ברקע נמצאו בגסטרו פוליפים פונדיאליים זעירים שנצרבו חוזרת על השאלה האם לנוכח הפולילפים שנמצאו עליי להמשיך ליטול לוסק או לחפש תחלופה אחרת לרפלוקס לא נמצאו ממצאים אחרים בגסטרו ?

שלום לך, מדובר בפוליפים שפירים ואין צורך להפסיק לוסק לשם כך. דרוש המשך מעקב רופא מטפל, החלטה להפסיק לוסק על סמך הערכה קלינית רופא מטפל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה