ירידה בלתי מוסברת במשקל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/02/2017 | 15:50 | מאת: דני

שלום רב אני בן 35, לאחרונה אנשים שמים לב שרזיתי וכשנשקלתי באמת ההיתי 10 קילו פחות מהמדידה האחרונה לפני שנה. התזונה שלי לא בריאה ואני לא עושה פעילות גופנית בכלל. בשנים האחרונות אני סובל מחרדה ולחץ ולקחתי מספר פעמים תרופות לחרדה.בחודש האחרון החל באזור הטבור בבטן תחושת שריפה מוזרה שלפעמים התגברה בלילה. בביקור אצל רופא משפחה עשיתי בדיקות דם כלליות, בדיקת דם צואה ובדיקת בלוטת התריס ובכולם התוצאות היו תקינות. הרופא המליץ לקחת אומפרדקס לתחושות בבטן. רציתי לשאול האם יש בדיקות נוספות שעלי לעשות? וממה עוד יכולה להיות הירידה במשקל?

קיים צורך בהמשך בירור נוסף- ממליץ לפנות למרפאת גסטרו להערכה קלינית והשלמת בדיקות בהתאם.

20/02/2017 | 14:14 | מאת: דני

תודה רבה על התגובה, ביקשתי מרופא המשפחה הפניה לגסטרו אך הוא סירב מכיוון שבדיקת דם צואה תקינה, האם אפשר ללכת לגסטרו ללא הפניה?

קיים צורך בהמשך בירור נוסף- ממליץ לפנות למרפאת גסטרו להערכה קלינית והשלמת בדיקות בהתאם.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה