כאבים באזור הבטן העליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/02/2017 | 10:22 | מאת: דוד

שלום רב, מזה כשנה חברה שלי סובלת מכאבים באזור הבטן העליונה ובחילות. זה היה נגרם לה בעיקר אחרי ארוחות שישי מאוחרות, ולא ממש מפריע במהלך השבוע. בנוסף היא הייתה מרגישה עייפות וחולשה ולאחר בדיקת דם גילו לה וירוס הדומה למחלת הנשיקה (שכחתי את שמו, אני יודע שהוא מסוכן לנשים בהריון...). הרופאה שלה טענה שהבחילות נובעות מהוירוס, אבל השבוע היא כבר חשה החמרה רצינית ולא מצליחה כמעט להירדם בלילות ולתפקד כמו שצריך. ביום ראשון היא הולכת לעשות בדיקת נשיפה לאליבקטר ובשני לאולטראסאונד. מישהו יודע האם הוירוס המדובר באמת גורם לכאבי בטן כאלה? או שזה עלול להיות משהו מעבר? בנוסף אשמח לשמוע טיפים איך להעביר שבת תקינה בלי הרבה בחילות שגורמות לה לסבל אמיתי.

שלום לך, חסר מידע קליני רב בכדי לענות על השאלה, אך הרושם שהיא בדרך להשלמת הבירור הנכון בכדי לאבחן את הבעיה ולטפל פה בהתאם. בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה