אבחנת גסטריטיס ותוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/01/2017 | 09:28 | מאת: ניסים

שלום אובחנתי כסובל מגסטריטיס קיבלתי תוצאות בדיקת ביופסיה ורציתי לשאול מה משמעותן : אבחנה: B-17-734/1 T64300 M00100

שלום אלו קודים לא אבחנה יש דף עם טקסט

31/01/2017 | 10:28 | מאת: אבחנת גסטירטיס ותוצאות ביופסיה

אהלן, בכתוב רשום: mucusal biopsies: -duedenum:no pathologic changes stomach-no pathologic changes no helycobacter pylory identified רציתי לשאול אם כן מה היא סיבה אפשרית לאבחנה כיוון שאני סובל מתסמינים חמורים של דיספפסיה וצרבות וירידה 15 קג במשקל כבר 8 חדשים.

31/01/2017 | 10:30 | מאת: ניסים

אני בחור צעיר ובריא בן 28 ולפני כן הייתי מתאמן קבוע ללא בעיות משקל ובכושר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה