לימפומה בקיבה מחיידק HP

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/01/2017 | 12:30 | מאת: ניר

שלום אבי סבל מהקאות זמן רב ,בבדיקת גסטרו נמצא כיב בקיבה (3.5ס"מ) כתוצאה מחיידק HP ששהה שם זמן ממושך.והתפתח ל gastric MALATOMA , נשלח לביצוע PET CT ,מקבל אנטיביוטיקה לטיפול בחיידק והופנה לטיפול המטלוגי 1.האם יש סיכוי שאטיביוטיקה תחסר את גידול ואת החיידק יחד? 2.מה הטיפול המשולב המומלץ לסוג גידול כזה,ואם ישנם טיפול חדשים ? 3.אם ידוע לך עם רופא/מרפאת מומחים/בי"ח עם הידע הטוב ביותר לסרטן זה ? תודה ניר

לרוב כל תסמינים וכיב נעלמים לאחר טיפול נגד HP במקרים נדירים יש צורך בטיפול נוסף

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה