תוצאות בדיקת סונר בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/01/2017 | 10:47 | מאת: שיר

לדוקטור שלום, בני בן ה20 התגלה אצלו בבדיקות מחלת קרוהן. בבדיקת סונר הודגם כבד לא מוגדל. מספר אזורים היפואקוגניים לא מוגדרים היטב עד 3.2 ס"מ. בתוך ענף השמאלי הודגמו מבנים פסיים אקוגניים מחשיד ל PYLEPHLEBITIS. וורידים הפטיים פתוחים זרימה תקינה. כרגע מטופל באנטיביוטיקה למשך חודש. מה משמעות תוצאות בדיקה זו? האם יש סיבה לדאגה? בתודה

זה לא נראה מסוכן

22/01/2017 | 08:00 | מאת: שיר

בוקר טוב. תודה לדוקטור על תשובתך. ברצוני לשאול בנוסף האם האנטיביוטיקה עוזרת במצב זה (לוקח חודש ימיים). מה המשמעות של תוצאות הבדיקה? בתודה מראש

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה