נפיחות וגזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/12/2016 | 13:52 | מאת: נעמה

שלום, אני סובלת כבר מזה כ-4 שנים מנפיחות וגזים אחרי כל ארוחה. לא משנה מה אני אוכלת ומה הכמות. כמובן ככל שאני אוכלת במנות קטנות יותר, אז כמות הגזים קטנה יותר, אך עדיין יש נפיחות, וזה מאוד מציק. ניסיתי כבר פרוביוטיקה, כדורים נגד גזים, דיקור סיני ונטורופתיה. כלום לא עזר. מה עוד אפשר לעשות? ממה זה יכול לנבוע? האם יש אפשרות לעשות בדיקת צואה שתבדוק את תכולת חיידקי הפלורה שלי? אולי זה קשור לזה? בברכה, נעמה

צליאק? אי סבילות לסוכר חלב? מעי רגיז ? לבירור גטסרואנטרולוג מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה