אחרי ניתוח צניחת רקטום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/12/2016 | 19:14 | מאת: בני

שלום, עברתי באוקטובר האחרון ניתוח על שם Althemeir שבוצע בהצלחה ע"י פרופסור דניאל דואק הבעיה העיקרית ממנה אני סובל כרגע עם כמות יציאות גבוהה בין 6 ל10 יציאות ביום ובגלל זה הופנתי לבדיקה נוספת של רצפת האגן ופי הטבעת, הבעיה היא שהבדיקה רק עוד חמישה חודשים ואין אפשרות של הקדמה...אז השאלה שלי האם יש דרך להקל או לעשות משהו? כי זהו דבר שעוצר את חיי היום יום... תודה רבה,

לא ניתן להקדים בדיקות במסגרת פורום. צריך לאבחן קודם מה הבעיה כדי שניתן יהיה לטפל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה