פריון האישה והגבר

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

21/11/2008 | 23:09 | מאת: yoni

שלום רב, פריון האישה והגבר - רציתי לדעת מהם הנתונים הסטטיסטיים לגבי החלק של האישה בבעיות הפריון והחלק של הגבר בבעיות הפריון. תודה מראש על תשובתך פרופסור פלדברג.

23/11/2008 | 18:11 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליוני שלומות, במהלך השנים האחרונות השתנה היחס בין בעיות פריון האישה והגבר בזוגות הסובלים מאי-פוריות. מקובל לחשוב היום שכ-50% מכלל הסיבות קשורות לפריון הגבר, וכ-50% לפריון האישה. יש גם מקרים משולבים של אי-פריון האישה והגבר גם יחד. בהצלחה, פרופ' דב פלדברג

מנהל פורום טיפולי פוריות