חיסון אדמת בהריון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

11/10/2012 | 17:32 | מאת: מיי

שלום.. אני ילדתי ב24/7 והינקתי עד גיל כמעט חודשיים ולא חששתי מהריון..ואחרי לידה המליצו לי לעשות חיסון אדמן בשתיזריקות שאחרונה קיבלתי ב24/9 עשיתי בדיקת דם..יצא לי חיובי HCG QUANT.(S) 233.60 IU/L אני ממש מודאגת האאם זה הריון בריא האם יש סכנה לעובר? מה עליי לעשות? אני לא בטוחה עכשיו אולי ביום של החיסון הייתי כבר בהריון? אפשר לראות לפי המספר הזה?

14/10/2012 | 18:57 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיי שלומות, לפי הנתונים שמסרת ביום של החיסון עדיין לא היית בהריון. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** עכשיו גם בפייסבוק ** ** feldbergclinic.dpages.co.il ** נייד 050-8481909

14/10/2012 | 19:24 | מאת: מיי

אפילו שהמליצו לחכות לפחות חודש...אין שום סכנה לעובר???

מנהל פורום טיפולי פוריות