חיסון נגד אדמת בזמן הריון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

07/12/2011 | 21:03 | מאת: ע.ג

אני מנסה כבר למעלה משנה וחצי להיקלט,הלכתי לרופא פוריות פעמיים שנתן לי לעשות חיסון נגד אדמת מנה אחת ,עשיתי כמו ילדה טובה חיסון,הווסת האחרונה היתה ב13/10 ,ב23/11 עשיתי חיסון ואתמול עשיתי בדיקה ביתית והתוצאה היתה חיובית,היום נאמר לי להגיע לרופא נשים בגלל החיסון שעשיתי מסתבר שאני כבר בשבוע 5.4 ,והפנו אותי למחלקה גנטית בקפלן לייעוץ גנטי ,אני קצת חוששת,מסתבר שכבר הייתי בהריון ביום שעשיתי חיסון אם אני בשבוע 5.4

13/12/2011 | 21:35 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לע.ג. שלומות, קשה מאוד להתייחס לשאלותייך מבלי לדעת פרטים נוספים על הרקע שלך וההריון. אי לכך לפני קבלת ההחלטה רצוי אכן לבצע ייעוץ גנטי. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום טיפולי פוריות