תוצאה שלילית להריון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

25/11/2008 | 12:47 | מאת: לילי

שלום רב, לאחר טיפול פריון שנכשל (תוצאה שלילית התקבלה לאחר 12 יום מההחזרה),אך יומיים לפני הבדיקה היה דימום חד פעמי. למחרת הבדיקה קיבלתי וסת, אך היא מוזרה ונמשכת כבר 9 ימים ועדיין לא נראה שהיא עומדת להפסק. בד"כ, גם לאחר טיפולים שנכשלו הוסת שלי היא בין 3 ל 4 ימים. האם העניין תקין?

25/11/2008 | 18:38 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לילי שלומות, דימום מתמשך לאחר טיפול פוריות הינו תופעה מוכרת ושכיחה. יחד עם זאת, במידה והדימום לא ייפסק תוך מספר ימים, הנני ממליץ לפנות לבדיקת רופא נשים, כולל בדיקת אולטרסאונד וגינלי, כדי לשלול הימצאות של ציסטה שחלתית או כל פתולוגיה אחרת. בברכה, פרופ' דב פלדברג.

24/02/2009 | 22:28 | מאת: מיכל

אני בת 36 נשואה+1 (ילדה בת 7.5), בעלי ואני מנסים כבר למעלה מ- 3.5 שנים ללא הועיל, עברנו את כל הבדיקות וברוך השם הכל תקין. הייתי אמורה לקבל ווסת ב- 16 לפברואר וברוך השם לא קבלתי נכון להיום 24 לפברואר, אתמול עשיתי בדיקת דם להריון והבדיקה שלילית לצערי. הדבר מוזר ותמוה. מאז שאני זוכרת את עצמי הווסת שלי היא כמו שעון ביולוגי. איזה הסבר יכול להיות לכך שלא קבלתי ווסת ואני לא בהריון. אשמח על תשובתך והצעתך בנושא. תודה!

מנהל פורום טיפולי פוריות