ממש חוששת, שאלה דחופה.

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/08/2010 | 22:49 | מאת: יאנה

אני 5 ימים אחרי החזרת 3 עוברים, היום כאבה לי השן ולקחתי כדור אחד של נרוסין ורק לאחר שלקחתי אותו קראתי שלא מומלץ לקחת בכלל נרוסין אחרי החזרה. האם פגעתי בסיכויי ההשתרשות ובסיכויים שלי להיכנס להריון בסיבוב הזה והכל בגלל כדור אחד משכח כאבים?

18/09/2010 | 13:28 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליאנה שלומות, אל דאגה, אין שום סיכוי שכדור אחד של נרוסין ישבש את הטיפול ויפריע לכניסתך להריון. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום טיפולי פוריות