גונלF

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

23/11/2008 | 18:46 | מאת: שולה

שלום, הינני התחלתי טיפול של לקיחת גונל F נוצרו לי 10 זקיקים אך החלטנו לא לבצע הזרעה כיוון שזו כמות גדולה אי לכך החלטנו לדחות זאת לחודש הבא אך לבנתיים ביום ה20 למחזור היה לי דימום קל ואח"כ במשך יומיים הפרשות חומות רציתי לדעת אם מצב זה תקין או שעלי להבדק אצל רופא, תודה רבה

24/11/2008 | 19:35 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשולה שלומות, את חייבת להבדק ע"י רופא הנשים המטפל בך בהשראת הביוץ, כי יתכן והדימום מצביע על הריון צעיר שמתהווה למרות הפסקת הטיפול במידה וקיימת יחסים במהלך החודש. באם סיבת הדימום היא אחרת, כמו ציסטה שחלתית או שיבוש הורמונלי, הדבר חייב להיות מבוקר ומטופל ע"י הרופא שלך. בברכה, פרופ' דב פלדברג

מנהל פורום טיפולי פוריות