שוקלת לקבל תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

19/11/2020 | 15:42 | מאת: דינה

שלום בת 46 ויש 2 ילדים ביולוגיים שוקלת לקבל תרומת ביצית ולכן רציתי לדעת האם לאחר ההריון לא יהיה שום קשר ביולוגי-גנטי ביני ובין היילוד,או שזה לא בדיוק ככה כי קראתי ושמעתי בכל מיני מקומות שלמרות שזו ביצית לא שלי-במהלך ההריון בכל זאת חלק מהגנים עוברים בדם או משהו כזה אשמח אם תבהיר ותחדד לי סוגיה זו. תודה.

21/11/2020 | 12:36 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אמנם אין העברה של הגנים מהאם במקרה של תרומת ביציות אבל לסביבה האימהית יש השפעה רבה על חייו העתידיים של היילוד.

מנהל פורום טיפולי פוריות