מעקב זקיקים \ הזרעות - אם מומלץ\צריך..

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

20/10/2020 | 06:27 | מאת: טל

שלום ותודה.. האם גם בנסיונות הריון ספונטני כדאי לבצע מעקב זקיקים - אולטרסאונד ובדיקת דם ? או רק כשעושים הזרעות תוך רחמיות ? 2. האם מומלץ לבצע הזרעות תוך רחמיות לאחר כמה נסיונות הריון ספונטני ללא הצלחה? גיל 41.. הכל תקין עם רזרבה שחלתית 9.80 תודה......

21/10/2020 | 14:50 | מאת: נירית

*אציין שאף פעם לא ניסיתי להיכנס להריון ושאנחנו מנסים רק חודש . כאמור בת 41 .(זרע אצלו מצויין) . לפי כך אשאל אותך : האם יש מה להמשיך לנסות טבעי ? או שצריך במקביל - לבצע הזרעות במיידית ? או אולי תמליץ מיידית להתחיל IVF ? כאמור לעולם לא ניסיתי להכנס להריון ומנסים רק חודש..(בן זוג חדש..)

21/10/2020 | 21:56 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בגיל 41 לא הייתי מתעכב מידי בטיפולי הזרעה ומגיע בהקדם להפריה חוץ רחמית.

מנהל פורום טיפולי פוריות