אילו בדיקות אתה ממליץ פרופסור לאחר שני חוץ רחמי?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

19/10/2020 | 22:29 | מאת: נטלי

שלום רב. היה לי פעמיים חוץ רחמי בחצוצרה 'הסתיים בטיםול שמרני. לפני הסבב הבא על אילו בדיקות היית ממליץ לפני החזרת העובר כדי למנוע את החוץ רחמי הבא ככל שניתן ולבדוק האם יש משהו וא תקין בחצוצרה שתוקע כבר פעמיים את העוברים שם? היסטרו' אבחנתית תקינה. רירית רחם תקינה. הורמונים תקינים. לפרוסקופיה? (תוכל להסביר על הבדיקה?) צילום רחם? בדיקה נוספת? תודה

21/10/2020 | 21:54 | מאת: פרופ' משיח שלמה

מציע לבצע צילום רחם כדי לשלול התאספות של נוזל בחצוצרה. זו סבה שכיחה לכשלונות. באשר ללפרוסקופיה, תוכלי לרקקרוא הרה בגוגל.

מנהל פורום טיפולי פוריות