אנדומטריטיס כרוני ובעיית פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

25/07/2020 | 11:29 | מאת: שני

היי פרופ ביצעתי החודש בדיקת היסטרוסלפינגוגרפיה ובהיסטרו אובחן אנדרומטריטיס כרוני סובלת מדימומים בין וסתיים כשבוע לאחר הביוץ בקביעות לאחר שנתיים של נסיונות כניסה להריון עם 2 הריונות כימי חצוצרות פתוחות ותקינות קיבלתי אנטיביוטיקה ל5 ימים האם זו הסיבה לבעית פוריות שיש לי? האם אנטיביוטיקה ל5 ימים באמת פותרת את הבעיה הזו?

26/07/2020 | 21:32 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אנטי ביטיקה פותרת את הבעיה אבל ייתכן שטיפול של 5 ימים אינו מספיק וכדאי לחזור על ההיסטרוסקופיה לשם בקורת אחרי הטיפול.

מנהל פורום טיפולי פוריות