החזרת 2 עוברים טריים בטיפול הראשון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/07/2020 | 08:54 | מאת: לירז

שלום פרופ משיח, זהו פעם ראשונה שאני עובר את הליך ivf וב״ה גם אחרונה... ביום שישי שאבו 2 זקיקים, וביום ראשון הוחזרו 2 טריים. מה זה אומר ״טרי״? האם סיכויי ההצלחה יותר טובים? לא נמסר לי שום מידע על איכות העוברים או ההחזרה... רק בתחילת ההחזרה הרופא אמר לי שמחזירים 2. אני חשבתי שיחזירו רק 1 כי זה מה שמומלץ. אני בת 34 ופנינו לטיפולים בivf בעיקר בגלל איכות הזרע של בעלי (כמות/ איכות/ תנועתיות- הכל נמוך). הסבר לשמוע ממך מה השיקולים הרפואיים לדעתך...

09/07/2020 | 12:57 | מאת: פרופ' משיח שלמה

מצטער אבל הסברים אלו יש לקבל מהרופא המטפל ואם אינו משתף פעולה, יש לשקול להחליפו.

מנהל פורום טיפולי פוריות