ביוץ ללא ווסת חודשיים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

01/07/2020 | 13:46 | מאת: Daniel cohen

שלום, הווסת האחרונה שלי הייתה בתאריך 10.5 אני מאובחנת עם שחלה פוליציסטית. בפגישה עם רופא פריון ביצענו אולטרסאונד בתאריך 29.6 והוא אמר שהתרחש ביוץ על פי התמונה שראה לפני כשבוע. האם יכול להתרחש מצב של ביוץ ללא ווסת?? הרגשתי לפני שבוע התכווצויות חזקות ברחם ורגישות חזקה מאוד בשדיים ובפטמות ולא חשדתי בביוץ... בדיקת הריון שלילית כמובן (כרגע). תודה מראש

01/07/2020 | 20:24 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אין מצב של ביוץ ללא וסת אחריו, אלא אם הרחם פגום ואינו מגיב. את הביוץ צריך להוכיח ע"פ עלית הפרוגסטרון ולא באמצעות א.ס. בלבד.

מנהל פורום טיפולי פוריות