אורגלוטרן באיזה יום ואיך

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

04/06/2020 | 08:41 | מאת: טלי

שלום, 2 שאלות. 1. התחלתי פיורגון 150 מיום 3 למחזור, בהתחלה אמרו לי רופאה אחת להזריק אורגלוטרן ביום 6 למחזור אחכ הגיעה רופאה חדשה ואמרה ביום 7. יש קונצנזוס לגבי יום? מה היתרונות והחסרונות לכאן ולכן? איזה יום עדיף לדעתך? שאלה 2.האם אני מזריקה עם בועת האוויר או שצריכה להוציא אותה? האם מסוכן להזריק עם בועת אוויר? תודה רבה!

06/06/2020 | 20:53 | מאת: פרופ' משיח שלמה

יש שתי גישות להתחת האורגלוטרן: 1. השיטה הקבועה לפיה מזריקים ביום 6. 2. השיטה האינדיבידואלית, בה מזריקים לפי התגובה הנמדדת לפי בדיקות הדם והאולטרארסאונד. מכיון שההזרקה היא תת עורית, אין בעיה בבועת אויר.

מנהל פורום טיפולי פוריות