דימום וכאבים בלי סיבה ברורה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/04/2020 | 15:30 | מאת: ליה

לפני כחמישה שבועות קיבלתי זריקת אוביטרל (כבר ביצתי) לצורך החזרת מוקפאים, לקחתי יומיים דופסטון אבל לאור המצב בארץ ויתרנו על ההחזרה. מחזור לפני שלושה שבועות, בשבוע האחרון כאבים בשחלות (מכירה משאיבות קודמות, אחרונה לפני חודשיים וחצי) והיום התחיל דימום, נראה כמו מחזור. זה לא יכול להיות מחזור מבחינת זמנים וגם לא היה ביוץ. האם זה יכול להיות משהו מדאיג, אני צריכה לראות רופא או שלא. אני אסמטית קשה ועדיף שלא אצא אם לא ממש הכרחי. אשמח להכוונה תודה רבה

06/04/2020 | 20:50 | מאת: פרופ' משיח שלמה

זה בהחלט יכול להיות מחזור שהקדים בגלל הטיפול הקודם. איני רואה דחיפות לבדיקה. יש להיבדק רק אם הכאבים יתגברו.

מנהל פורום טיפולי פוריות