שאלה לגבי החזרה ואוביטרל

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

20/03/2020 | 19:09 | מאת: ענת

שלום, ביוץ באמצעות אוביטרל - 9/3 החזרה-12/3 תמיכה של קרינון פעמיים ביום, זריקות פרונטוג׳סט פעמיים בשבוע וביום 15.3 זריקה שלמה של אוביטרל 250 בערב. בדיקת בטא עפי הרופא אמורה להיעשות ביום 24.3 (12 יום מההחזרה ו-9 ימים אחרי זריקת האוביטרל האחרונה). האם אחרי 9 ימים מהאוביטרל ניתן לקבל תוצאות אמת או שהתוצאות יהיו לא מדויקות בגלל האוביטרל? הרופא אומר שאוביטרל לא נשאר בגוף יותר משבוע. האם נכון?

21/03/2020 | 13:28 | מאת: פרופ' משיח שלמה

נכון אמר הרופא. אם בדיקת הבטא תהיה חיובית משמעותית (יותר מ-40) זה כנראה הריון. בכל מקרה כדאי לבצע עוד בדיקת בטא למחרת ואם יעלה-זה הריון בודאות.

מנהל פורום טיפולי פוריות