טיפןלי פריון בגיל 45

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/02/2020 | 01:48 | מאת: Vered

האם יש אפשרות עם סיכויי הצלחה כלשהם לטיפולי ivf בגיל 45? ללא ניסיונות להרות בעבר כך שאין ידיעה לגבי אי פריון. עם בדיקת דם של אסטרדיול 270 + fsh ביום 3 של המחזור של 5.40? אם מטופלים באופן פרטי, האם יהיה בית מרקחת שיסכים למכור תרופות פריון של ivf לבת 45 במימון מלא שלי או שהדבר אסור לפי חוק? האם טיפולי הזרעה אפשריים בגיל 45 - בבית חולים ציבורי או פרטי? האם אפשר לבצע בארץ הזרעה ביתית עם תרומת זרע אנונימית שקונים מבנק הזרע? ולהקפיא ביציות בבית חולים פרטי במימוני המלא, בגיל 45 - אפשר?

29/02/2020 | 16:27 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לצערי, תשובתי לכל שאלותיך-שלילית? הסיכויים להשיג הריון, בכל טיפול, כולל IVF ובודאי שבהזרקת זרע, בגיל 45 הוא אפסי. אם תמצאי רופא שמוכן לבצע, יש לשער שהוא מונחה מבצע כסף. בגיל זה יש לפנות לתרומת ביציות!!!

מנהל פורום טיפולי פוריות