בקשה להבהרה............

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

28/02/2020 | 18:16 | מאת: חן

היי פרופ' יש לי שאיבה ביום שני בשעה עשר בבוקר. התבקשתי להזריק במוצש ב22:00 בלילה אחד אוביטרל+2 דקפפטיל. האם בשבת בערב עדיין להזריק צטרוטייד+300 פרוגובריס ( שזה היה הפרוטוקול שלי על בסיס טיפול טבעי ) או שביום שישי בערב זה הפעם האחרונה שעליי להזריק פרוגובריס וצטרוטייד? תודה

29/02/2020 | 16:25 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אני הייתי ממליץ על צטרוטייד נוסף בשבת לפני הובטרל אבל בשעה מוקדמת כי אם הוא ניתן קרוב לדקפפטיל הוא עלול ל}נטרל" את פעילותו. האשר לפרגובריס, ההחלטה צריכה להיות מבוססת על גובה ההורמונים בדמך ונספר הזקיקים (שאלה של גרוי יתר).

מנהל פורום טיפולי פוריות