דימום אחרי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

25/02/2020 | 17:50 | מאת: אוסנת

היי, לפני שישה ימים הוחזרו לי 2 בלסטוציסטים והחל מאתמול התחיל דימום, הוא עדיין לא חזק כמו מחזור אך הוא גם לא מפסיק, אני מקבלת תמיכה של 3 נרות אנדומטרין ביום, זה הטיפול ה IVF החמישי שלי וגם בהחזרות הקודמות קיבלתי את אותה תמיכה אך אף פעם לא היה לי דימום לפני הבטא האם יכול להיות שהפעם התמיכה לא מספיקה ? השינוי היחיד בטיפול זה הוא שזה היה פרוטוקול ארוך. האם יש טעם להמשיך בכלל עם התמיכה ?או שהדימום זה סימן מובהק לכישלון הטיפול? הנרות בכלל נספגים כשיש דימום?

26/02/2020 | 21:51 | מאת: פרופ' משיח שלמה

יש לשקול להעלות את המינון או להוזיף דופרזטון. לא מציע להפזיק את הטיפול לפני בטא

מנהל פורום טיפולי פוריות