הזרעה עם ליטרוזול ובנידה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

13/02/2020 | 09:05 | מאת: אסתר

בוקר טוב פרופ' אשמח לעצתך, עשיתי כעת מעקב זקיקים, ונמצאו 2 זקיקים בגודל 19*19 ו- 19*18. רירית 6.2. אני נוטלת ליטרוזול והיום אני ביום ה-9 . שלחתי את התוצאות לפרופ' והוא אמר לי לבצע היום הזרעה. כמובן שלא הזרקתי אוביטרל כי חיכיתי לתוצאה של היום והזקיקים גדולים לכן הרופא אמר שאוותר על אוביטרל החודש. אני בת 36 וזאת ההזרעה ה-3. אני שומרת נידה ואמורה ב"ה ביום ראשון לטבול. לפי התוצאות אני אפספס את הביוץ? והאם לדעתך כדאי לבצע הזרעה נוספת ביום ראשון בבוקר? תודה מראש

13/02/2020 | 10:00 | מאת: אסתר

ועוד שאלה נוספת. הרופא אמר לי להזריק מחר בערב אוביטרל וביום ראשון לבצע עוד הזרעה, כדי שלא אפספס את הביוץ עד ראשון בערב. האם כשאי להזריק את האובירטל- זה לא ישבש את הביוץ שכבר אני נמצאת בו?

13/02/2020 | 19:58 | מאת: פרופ' משיח שלמה

איני מבין מדוע אינך יעולה לקבל אוביטרל ביום ששי/שבת ולבצע הזרעה ביום ראשון

13/02/2020 | 20:00 | מאת: פרופ' משיח שלמה

את תבייצי, קרוב לודאי, רק כ-36 שעות לאחר האוביטרל.

מנהל פורום טיפולי פוריות