פריגלוטון והידבקויות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

09/02/2020 | 16:35 | מאת: מור

שלום רב פרופסור, עשיתי ניתוח בגלל תסמונת אשרמן קשה למזלי הצליחו לפתוח את כל ההידבקויות בניתוח אחד ובביקורת נימצא עוד הידבקויות והוא פתח אותם במקום ללא שימוש בניתוח חוזר. הוא הביא לי עוד סבב של פריגולוטון, האם כדי להוסיף לזה אסטרופם על מנת לעבות את הרירית? ואם כן כמה ביום אני סבלתי מרירית דקה. האם השיטה של הפרדת הידבקויות במהלך אבחנתית היא מועילה וטובה ?

09/02/2020 | 16:46 | מאת: מור

מאז הבדיקה יש לי כמו כאבי מחזור שלא היו לי הרבה זמן לגיטימי? עשיתי את הבדיקה ביום ביום רביעי

11/02/2020 | 09:47 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אין ספק שבמקרה של הידבקויות קשות הטול הוא ניתוחי. באשר לאסטרוגנים: כדאי להעלות את המינון שלהם על ידי תוספת אסטרופן.

מנהל פורום טיפולי פוריות