רזרבה שחלתית נמוכה מאוד

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/02/2020 | 16:04 | מאת: שריי

שלום רב הנני בת 38 אם לילדה בת שנתיים, הריון ספונטאני. כרגע לפני טיפולי IVF. להלן המדדים: AMH 0.1 FSH 18.8 ברצוני לשאול האם מניסיונך נתקלת בהצלחה להכנס להריון בטיפולי IVF עם מדדים אלו? האם יש השפעה לכך שנכנסתי להריון כבר בעבר (מאותו זרע)?

06/02/2020 | 16:31 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הסיכוי עדיין קיים בפרט לנוכח גילך הצעיר יחסית. אצלי במרפאה כמחצית המטופלות הן עם עתודה שחלתית נמוכה ועדיין אנו מצליחים ברבות.

24/03/2020 | 08:06 | מאת: שריי

שלום, אני לאחר ivf שלא צלח ( מחזור לפני בדיקת בטא).. בעקבות הקפאת טיפולי הפריון בהתאם להנחיות משרד הבריאות, איאלץ לנסות להכנס להריון טבעי, האם יש בכלל סיכויים לנוכח הנתונים שלי? האם יש טיפול שיכול לעזור מלבד ivf לאור זאת שכרגע אין טיפולי פריון? האם הנך מקבל מטופלות בימי הקורונה האלו? תודה רבה!

מנהל פורום טיפולי פוריות