נוזל בדוגלס ו us מעקב זקיקים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

03/02/2020 | 10:51 | מאת: לילך

שלום ד"ר, אני כרגע במעקב זקיקים. הוסבר לי שכאשר אין נוזל בדוגלס זה מעיד שלא התרחש ביוץ. השאלה שלי היא האם רואים את השינוי בנוזל מיידית לאחר שהסתיים הביוץ או שזה בדיליי. ז"א אם היום בבוקר לא נצפה נוזל בדוגלס זה אומר שנכון להבוקר לא התחיל הביוץ? או שנכון לאתמול? שלשום? אולי הביוץ מתרחש בזמן ה us עצמו? אפשר לדעת זאת ב us? תודה מראש

03/02/2020 | 19:57 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בביוץ עשוי להופיע נוזל בדוגלאס אבל זה לא סימן מובהק ואין לקבוע אם היה ביוץ לפי הנוזל.

מנהל פורום טיפולי פוריות