עצתך............................

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

09/01/2020 | 06:46 | מאת: עמנואל

שלום רב, אני בת 40 ואתמול בצעתי שאיבה. נשאבה ביצית אחת. לאחר שהרופא שאב, הבחין כי אני מדממת וחיטט וניסה לעצור הדימום ( הייתי ללא הרדמה ולכן הכל קרה בזמן אמת ). אחרי שיצאתי מהתאוששות שקמתי מהמיטה התחיל לנזול ממני דם ושוב הוכנסתי לבדיקת רופא שהוציא כריש דם ואז הדימום נרגע. אני אמורה לעבור החזרה ביום 2. האם נוכח הדימום שהיה וכל החיטוט שם כדאי לבצע את ההחזרה? האם התרחיש שהיה יפגע בסיכויים של הקליטת עובר? תודה לך

09/01/2020 | 12:21 | מאת: פרופ' משיח שלמה

דימום וגינלי אחרי שאיבה-שכיח מאד ואין לו כל השפעה על סיכויי ההצלחה.

מנהל פורום טיפולי פוריות