כדורי דופסטון לאחר הזרעה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/12/2019 | 10:48 | מאת: אורית

שלום, אחרי הזרעה 13 יום, לוקחת 3 פעמים דופסטון מהיום שאחרי ההזרעה.. האם במידה הווסת אמור להגיע..אקבל ביום ה 14 או רק אחרי שאפסיק את הכדורים...אקבל?וזאת כמובן אחרי שאעשה ב.הריון ביום ה 16. מה בעצם ההשפעה..

27/12/2019 | 10:48 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הוסת תופיע רק אם תסיימי את הכדורים.

27/12/2019 | 12:03 | מאת: אור

אוקיי ועוד שאלה.. בעוד כמה ימים הווסת יגיע (בתקוה שלא)ביום שאפסיק את הכדורים או כמה ימים אחרי? והאם תחושות טרום ווסתיות כמו שתמיד אני מרגישה לפני ווסת...נניח רגישות גבוהה בחזה שירדה לגמרי והחזה כבר לא נוקשה, כאבי גב ושרירים, עצבנות, אכילה מוגברת..ובעצם וכל מה שאפשר להרגיש לפני ווסת. (יודעת שלפי תחושות זה לא אומר כלום לכאן או לכאן, שואלת בגלל שהפותעות המוקדמות שנעלמו פתאום משהו שהוא לא רגיל אצלי ומעניין אותי לדעת האם זה שייך) והאם זה באמת רק בהשפעת הכדורים?

מנהל פורום טיפולי פוריות