החלפת פיורגון בפרגובריס

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

20/12/2019 | 09:22 | מאת: מיכל

שלום, בעבר בכוונה להזרעה בהזרקת פיורגון, ביום 6 אסטרודיול 4500 ו-7 זקיקים. LH 7.2, הופסק הטיפול. עברנו לIVF ביום 9 אסטרודיול 2690 וLH קטן מ0.1 נשאבו 21 ביציות. נאמר לי להחליף פיורגון בפרגובריס בגלל LH נמוך. יש לציין שבאופן רגיל בביוץ הLH גבוה. אני רגישה מאד לתרופות ולקח זמן עד שמצאתי את הפיורגון גם איתו עלי לקחת טלפסט בגלל פריחה. האם באמת משמעותי להחליף את התרופה או שזה עניין של מחזור מסויים תודה

22/12/2019 | 07:39 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לצערי איני יכול לענות לשאלה זו כי אינני מכיר את המקרה מספיק-עליך לפנות בשאלות אלו לרופא המטפל.

מנהל פורום טיפולי פוריות