שאלה על לטרוזול וגלוקמין

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

15/12/2019 | 17:34 | מאת: אנונימית

היי בת 29, שחלות פוליצסטיות,מתחילה תכף סבב שלישי של לטרוזול. כמה שאלות: 1. לפני תחילת סבב שלישי קיבלתי פרימולט נור על מנת לקבל מחזור. לקחתי 3 כדורים ליום לחמישה ימים. אחרי שלושה ימים ,בשישי בערב התחיל המחזור עם הכתמות חומות מעטות ובשבת מחזור - יחסית מועט ( רבע פד סליחה על התיאור) בראשון (היום) כבר הסתיים לגמרי. כדי להתחיל לטרוזול, האם היום ה-1 למחזור זה יום שישי או שבת? והאם בגלל שהיה מחזור קצר זה עלול להשפיע ביעילות הלטרוזול? 2. האם מותר לקחת לטרוזול ביחד עם גלוקמין וביחד עם מולטי ויטמין לנשים? תודה

15/12/2019 | 18:26 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אישית, איני חסיד גדול של לטרזול. הייתי עובר בהקדם חזריקות גונדוטרופינים עם מוכנות לעבור ל-IVF אם יסתמן גרוי יתר שחלתי.

מנהל פורום טיפולי פוריות