התייעצות לאחר דימום וספירת שבועות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

13/10/2019 | 15:59 | מאת: רינה

פרופ' משיח שלום רב, אשמח אם תוכל בבקשה להסביר לי באיזה שבוע אני נמצאת כעט ואיך סופרים .. אני מטופלת ivf ווסת אחרונה ב 7.9.19 החזרת מוקפאים בני 5 ימים בלסטוציסטים בוצעה ב 24.09.19 הוחזרו 2 בוצעה בטא ראשונית ב 6.10 פרוגסטרון 10 בטא 181 בטא שניה 08.10.19 פרוגסטרון 10 בטא 283 בטא שלישית 10.10.19 פרוגסטרון 9.3 בטא 680 כתמיכה נתנו לי אנדומטרין 3 פעמים ביום 100 מג דופסטון 10 מיליגרם 3 פעמים ביום אסטופם 3 פעמים ביום היום קיבלתי דימום פניתי אל בית חולים שבו אני מטופלת בנוסף לתמיכה זו נתנו לי גם זריקות של פרוגסטרון פעם ביומים הדימום לא היה חזק הרופא בדק אולטראסאונד שק הריון נמצא לטענתו ישנה השרשה כי הוחזרו שני עוברים וכביכול אחד לא שרד ... מה עלי לעשות איך לנהוג ? אולטראסאונד לבדיקת דופק יהיה ב 23.10.19 הדימום פסק רק יש עדיין טיפה הפרשות שוב הדימום לא היה מאןד חזק וללא גושים לגבי פרוגסטרון פניתי כמה וכמה פעמים לאחיןת שיעלו את המינון של התמיכה אמרו שערך 10 זה תקין אשמח לשמוע את דעתך בבקשה וגם אשמח לדעת איך אני מחשבת באיזה שבוע אני נמצאת והאם קיים סיכון גדול שגם השר שכרגע נמצא יפול בגלל שהיה דימום ?

13/10/2019 | 20:11 | מאת: פרופ' משיח שלמה

באשר לגיל ההריון: אם ההחזרה היתה של עברים בני 5 ימים ב-24.9.19 הרי הביץ היה ב-1״9.9.19 וצריך לחשב את ההריון משהועיים קודם, כלומר מתאריך 10.9.19. באשר ליתר השאלות את אלו את צריכה לשאול מהרופא המטפל.

מנהל פורום טיפולי פוריות